Festool Finansiering

Inklusive reparationer och stöldförsäkring i 36 månader.

Festool Leasing PLUS är ett koncept för professionella hantverkare och ger dem möjlighet att använda marknadens bästa verktyg till en låg, fast månadskostnad. Reparationer och stöldförsäkring ingår i 36 månader. Efter 36 månader köper kunden ut verktygen till ett lågt restvärde. Finansieringen sker via samarbete mellan finansieringsbolag och Festool- återförsäljare. Alla verktyg som finansieras registreras på Festools hemsida för utnyttjande av SERVICE all-inclusive.

Byggdelen leasing

Vi på 3A Byggdelen har även ett eget leasingkoncept som vi tagit fram i samarbete med samma partner som Festool. Det innebär att vi kan erbjuda i stort sett samma fördelaktiga avtal, men du kan välja helt fritt, oavsett varumärke, så länge det inte är förbrukningsmaterial. Till och med produkter som inte finns i vår e-handel kan vi med stor sannolikhet hjälpa dig få fram. Med undantag för varumärken vi saknar avtal med.

Ring oss eller skicka ett mejl, så berättar vi mer.

Festool Business Lease har många fördelar

Låg, fast månadskostnad

Inga oväntade utgifter och därmed enkelt att budgetera och planera. Den fasta månadskostnaden gör det enkelt att inkludera verktygskostnader i den egna faktureringen.

Ett vinnande koncept

Festool Business Lease gör det möjligt att använda marknadens kanske mest efterfrågade verktyg på ett förmånligt sätt. Det ger dig bättre precision och större tillförlitlighet, vilket i sin tur skapar arbetsglädje och bättre resultat.

Kostnadsfri originalservice

Kostnadsfri reparationsservice i 36 månader inkluderar både slitagedelar och arbetskostnad. Givetvis repareras maskinerna endast av Festools egna tekniker och med originalreservdelar.

Fri upphämtning och fri returfrakt

Reparationsservice, som enkelt beställs på Festools hemsida, inkluderar kostnadsfri upphämtning till Festools verkstad samt kostnadsfri returfrakt till bemannad företagsadress.

Stöldförsäkring ingår

Stöldförsäkring ingår i 36 månader. Självrisken är 1300 kr exkl. moms per verktyg. Gäller ej SYS PowerStation.

Utköp till lågt restvärde

Efter 36 månader köps verktygen ut till ett lågt restvärde, vilket ger optimal totalekonomi även efter leasingperiod.

Kontakta oss

Slå en signal eller fyll i formuläret
så hör vi av oss så snart vi kan.

Offertförfrågan

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan.