Serviceverkstad - kunniga servicetekniker

Hos oss arbetar kunniga servicetekniker som också har flerårig erfarenhet av hantverkaryrket.

De vet både hur verktyget ska användas för att få ut max och de vet också hur insidan ser ut i minsta detalj. På så sätt får du som kund den bästa servicen när du lämnar in ditt elverktyg hos oss.

I vår verkstad utför vi service och reparationer av elverktyg, kompressorer, gas- och luftspikpistoler samt utför funktionskontroll av stoftavskiljare.

Lämna in ditt elverktyg till oss så ser vi till att det blir reparerat och får den service det förtjänar, alltid med originaldelar! Vi kan även erbjuda att våra servicetekniker kommer ut och hämtar. Då kan ni tillsammans gå igenom vad som behöver åtgärdas och överlämningen blir därmed tydlig och tidseffektiv.

Service / Reparation

Vi är auktoriserad Makita-serviceverkstad och utför garantiarbeten

Vi ombesörjer service och reparation av de ledande varumärkena ex. Festool, Makita, Bosch, Milwaukee, Hikoki, DeWalt, Fein, Max och Senco. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att reparera och serva Paslode gasdrivna verktyg, Paslode och Duo-Fast pneumatiska spikpistoler, Paslode, Duo-Fast och Haubold pneumatiska klammerverktyg, SPIT gasdrivna verktyg, Spit bultpistoler P370, C60, P360, C75, P560.

Reservdelar

Behöver du en reservdelar till något av ovanstående varumärken så hjälper vi till med det.

Slipning

Vi tar emot HM klingor, cirkelsågsklingor, sågkedjor, stämjärn och allt annat som du vill ha slipat. Om du inte har möjlighet att komma till butiken behöver du bara kontakta oss, vår budbil hämtar upp det du vill ha slipat och ser till att du får tillbaka det snabbt och smidigt.

Funktionskontroll av stoftavskiljare och dammbegränsande utrustning

Vi utför också protokollförda funktionskontroller på stoftavskiljare/dammsugare, luftrenare och övrig dammbegränsande utrustning.

Kontakta oss

Slå en signal eller fyll i formuläret
så hör vi av oss så snart vi kan.

Skicka din förfrågan

Tack!

Vi hör av oss så snart vi kan.